CÉGTÖRTÉNET

1991-ben kezdte meg működését a MÉLY-VÍZ Bt, ami két évvel később 1993. január elsején Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult át.

A cég elsősorban mély-és vízépítési tevékenységeket folytatott, majd később magasépítési téren is tevékenységeket folytatott.

2004-ben létrejött a Bern Építő Kft, hogy a működési területeken, megfelelve a piaci igényeknek ingatlanfejlesztési és generál kivitelezési munkákat végezzen.

Ide tartoznak a saját beruházásban elvégzendő ingatlanfejlesztéseket, másrészt a pályázatokon meghirdetett állami, önkormányzati és magánbefektetések generál kivitelezések is.

CÉGCSOPORT

MINŐSÉGPOLITIKA

A BERN ZRt. magas- és mélyépítési létesítmények kivitelezésének teljes körű lebonyolításával és felújításával foglalkozik. Állandó törekvésünk, hogy olyan hatékony szervezetként működjünk, amely emberközeli és családias az üzleti és társadalmi életben egyaránt.

Munkáink azt bizonyítják, hogy a feladatokat nem csak kivitelezői, anyagszállítói, hanem felhasználói és üzemeltetői oldalról közelítjük meg.

 

Az első pillanattól a minőséget és megrendelőink elégedettségét tarjuk szem előtt, így az általunk szállított és kivitelezett létesítményekre maximális garanciát nyújtunk. Lépést tartva a technológia folyamatos fejlődésével, gépeinket és eszközeinket állandó jelleggel korszerűsítjük, így fokozva a kivitelezés minőségét.

Az általunk épített létesítmények évek óta biztonságosan és jól működnek ezzel kimagasló referenciát adva cégünknek.

 

Céljaink közé tartozik, hogy jó partnerek lehessünk, ott, ahol csak megfordulunk, hogy maximálisan kielégítsük a megrendelői igényeket, szolgáltatásaink színvonalát és minőségét folyamatosan emeljük, hogy tevékenységünket minél gazdaságosabban a környezetünk megóvásával párhuzamosan végezzük.

 

Kapcsolataink jellemzője a megbízhatóság és ügyfélközpontúság, ügyelünk az egyezsége és a kötelezettségek pontos betartására, nyitottak vagyunk és odafigyelünk partnereinkre. Ezért fontosnak tartjuk a megrendelőink visszajelzését és tapasztalatait visszacsatolni a munkafolyamatokba.

 

Alvállalkozóinkat szigorú elvárások alapján választjuk ki, folyamatosan értékeljük, kiterjesztve rájuk a minőségirányítási rendszerünk követelményeit. Lehetőségeinkhez mérten biztosítjuk munkatársaink számára a folyamatos képzést, valamint elvárjuk, hogy önképzéssel is fejlesszék tudásukat.

A vállalkozásban született termékek forrása a kreativitás, talaja a megbízhatóság, élettere a minőség. A siker érdekében a vezetés aktívan és teljes felelősségével részt vesz a rendszer működtetésében és fejlesztésében.

Copyright © 2020 BERN Zrt. | Minden jog fenntartva.