MIÉRT A BERN?

- A Társaság az építőipar minden területén tevékenykedik, beleértve a speciális szaképítéseket is.                                          

- A hosszú évek során rendszerezett kivitelezési tapasztalatok és eredmények alapján,

- Társaságunk széleskörű és átfogó szolgáltatást képes nyújtani.

- A kialakult kivitelezési kultúra versenyképességét magas színvonalú gépek és a cég szakembereinek szerteágazó technológiai ismeretei erősítik. 

- Tevékenységünk minden részlete összhangban van a természet megóvásával.

- A Társaság vezetőinek állandóan szem előtt tartott célja, hogy a felgyorsult változásokat kövesse és az új kihívásoknak megfeleljen.

DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ CÉGCSOPORT


A "MÉLY-VÍZ" Bt. 1991-ben kezdte meg működését.  1993. 01.01.-jén Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult át.  Kezdetben elsősorban mély- és vízépítési tevékenységet folytatott, majd profilbővítés keretében magasépítési téren is tevékenykedett.

A Társaság fő tulajdonosai 2004.-ben létrehozták a BERN Építő Kft.-t, azzal a célzattal, hogy a működési területén (Dél-, Nyugat Dunántúl) a piaci igényeknek megfelelő ingatlanfejlesztési feladatokat és generál kivitelezési munkákat végezzen.

Ez jelenti egyrészről a saját beruházásban elvégzendő ingatlanfejlesztéseket (lakó,- társasházak, üzletházak, ipari telepek, csarnokok), másrészről a pályázatokon meghirdetett állami, önkormányzati és magánbefektetések generál kivitelezését is.

A piaci igényeket és hatásokat figyelemmel kísérve a tulajdonosok döntése alapján a két társaság fúziójából jött létre a BERN ÉPÍTŐ ZRT.

MINŐSÉGPOLITIKA


A BERN ZRt. magas- és mélyépítési létesítmények kivitelezésével, felújításával és kivitelezések teljes körű lebonyolításával foglalkozik. Állandó törekvésünk, hogy olyan hatékony szervezetként muködjünk, amely barátságos, emberközeli és családias az üzleti, valamint a társadalmi életben egyaránt. Jó partner kívánunk lenni széles körben, ahol csak megfordulunk, vagy üzleti tevékenységet folytatunk. Munkáink azt bizonyítják, hogy a feladatokat nem csak kivitelezői, anyagszállítói, hanem felhasználói, üzemeltetői oldalról közelítjük meg, az első pillanattól a minőséget és megrendelőink megelégedettségét tartva szem előtt.